pátek 10. února 2017

Srdcovka - oční stíny Avon

Srdcovky, to budou články o produktech, které už rozhodně nepatří k novinkám, ale patří mezi mé oblíbence a myslím si, že by vás mohly zaujmout. 

Tyhle quatro oční stíny od Avon (True Colour Mocha Latte) mám doma už dloooooooooooouho. Patří mezi mé oblíbené, když cestuju, beru často právě tuhle paletku s sebou. Svědčí o tom třeba kráter v nejsvětlejším odstínu, nebo fakt, že balení se čtyřmi kulatými stíny už Avon nenabízí - nahradily je 4 stíny hranaté. Věřím ale že co se složení týče, nabízí Avon stále stejnou kvalitu.




V paletce najdete čtyři odstíny, se kterými vykouzlíte denní jemné líčení i dramatické kouřové. Tři odstíny jsou matné (i když nejsvětlejší má jemňounký nádech perleti), jeden lesklý. Stíny jsou dobře pigmentované, nejlépe lesklý stín. Při použití štětce trošičku práší, ale vážně jen třošku. Není to nic dramatického. V balení byl také pěnový aplikátor, který ale nepoužívám, a tak jsem ho vyndala.
Výdrž na očích je dobrá. Já používám pod stíny podkladovou bázi, se kterou je líčení krásné až do večera. Není třeba opravovat.
Obal je bytelný, pant pevný. Jak je vidět na víčku, často se mnou cestoval a nikdy se nestalo, že by se mi paletka otevřela. Zrcátko ve víčku je dostatečně velké na to, aby se dalo nalíčit i bez velkého zrcadla.Součástí balení byla krabička, na které byl vyobrazený i návod, kam který stín aplikovat pro efekt kouřového líčení. Pro začátečníky určitě fajn.
Vzhledem k tomu, že jsem měla ve stejnou dobu doma více na první pohled úplně stejných obalů (s pudrem, kontruovací paletku apod.), jsem si obal označila štítkem s nápisem. Ten samozřejmě na stínech nebyl.
A teď už ukázka na hřbetu ruky:
 
 V horní řadě matné odstíny od nejsvětlějšího, pod nimi lesklý.

Pokud váháte nad nákupem stínů od Avon, tak můžu určitě doporučit. Cena je rozumná a kvalitou určitě předčí levnější paletky z drogerie. A navíc vám vydrží skutečně dlouho! Světlý stín je sice značně vypotřebovaný, oproti tomu tvavé odstíny jsou v pměru k tomu, kolikrát jsme se jimi líčila, v super stavu.  
Máte také svou srdcovku?

Hodnocení: 💓💓💓💓💓


Žádné komentáře:

Okomentovat